Reflektera över 2018 inför dina ambitioner för 2019

MÅL UTVÄRDERA 2018 OCH PLANERA 2019 – ENLIGT KJELL ENHAGER COACH2COACH

Photo by Breakingpic on Pexels.com

Har ju haft förmånen att få gå en ettårig certifieringsutbildning i coaching, ledarskap och mental träning hos Kjell Enhager och Magnus Kull. Helt fantastiskt! Så jag följer förstås dem båda på social media. Här kommer en hälsning från Kjell:

”Lotta och jag önskar Dig ett Gott Nytt År!!!!

Här är några frågor som hjälper mig att reflektera och summera 2018, och planera och agera inför 2019.

Om Du har en BRA KÄNSLA när Du svarar på frågorna ökar det sannolikheten att den känslan triggas i 2019! För mig, är en lugn vrå och en god kopp kaffe ett sätt att ha en bra känsla först. Hoppas att detta inspirerar Dig och hjälper Dig skapa ett fabulöst härligt 2019!!!

Reflektion 2018:

– Vad har gått bra (eller fantastiskt) för mig?

– Vilken relation är jag gladast över det här året?

– Vad har jag gjort som gjort mig mest stolt?

– Vad har varit mina största motgångar?

– Hur har jag vuxit och vad har jag lärt mig?

Planering 2019:

– Vilken riktning vill jag gå i (eller fortsätta gå i) nästa år?

– Vilka mål är värda att kämpa för?

– Vad kan jag sluta att göra, som skulle skapa en skillnad i mitt liv?

– Vad kan jag starta att göra som skulle skapa en skillnad i mitt liv?

– Vad skulle vara fantastiskt kul, och användbart att lära mig?

– Vad är det första steget jag ska göra som bevisar för mig att jag har börjat resan i 2019?

Lycka till och njut ett stänk varje dag 2019!”

Kategorier Uncategorized
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close