Mål och ambitioner inför 2019

Nu är det dags att utvärdera vad du uppnådde under 2018. Ta med flera av dina viktiga områden i ditt liv. Relation, arbete, personlig utveckling, hälsa, träning, resor och golf förstås. För 2019 kommer jag fortsätta utbilda mig inom idrottspsykologi, som Livscoach och delta i en konferens för ledarskap, coaching och mental träning. Jättekul!

Jag hade ett stabilt år där jag slutligen behöll mitt hcp. Men gick ju ned från 25-15 åren innan så det var inte min prioritet, att sänka ännu mera just under 2018. Tvärtom, långsiktigt behöver jag ha som processmål att ”tänka golf” – spela med rätt strategi för olika banor och hål. Och det är jättekul att komma underfund med!

Nöjd med att jag placerade mig i topp på ett roligt och nytt inslag på min hemmaklubb Bro Bålsta GK, med NärspelsKM. Det är verkligen också roligt att komma underfund med hur olika typer av klubbor, slag, vind, underlag, mitt aktuella tillstånd, beslut i situationen, påverkar hur jag lyckas med ett inspel. Och vem vill inte kunna slå justa lobslag;)) Jobbat en del med puttningen också. Både bra övningar hos bra tränare och de jag spelar med. Öva öva! Och det har jag också upptäckt är en rolig del av spelet.

Så jag fortsätter med rörlighet, styrka, coreövningar och kondition på gymmet några dagar i veckan. Sen blir det ett konkret Träningsprogram för golfen också. Där har jag egna mål för mitt mentala spel. Som att tro på mig själv och inte ge upp men också att fortsätta utveckla min förmåga att visualisera ett slag hela vägen och att återskapa ett positivt tillstånd när det gäller. Under utarbetande. Vill du hjälp hitta dina mål?? Vi jobbar med det under det första avsnittet i min grundkurs för Mental träning för golfare!! Häng på!!Att göra det ihop med andra, ger extra energi, idéer och inspiration.

Kategorier Uncategorized

En reaktion till “Mål och ambitioner inför 2019

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close