Men sen då… Målet nått.. ”stensoneffekten” kanske

En milstolpe uppnådd. Känns bra. Men hur ta tag i nästa nivå av utveckling? Att inte bli ”mätt o belåten” så jag inte fortsätter att anstränga mig blir en utmaning. Det roliga att nå ett mål i livet kan man ju fira. Unna sig att stanna i det ett tag och känna in vad det gett mig. Men också vikten av återhämtning för nytändning och se om det går att komma en bit till. Såklart det gör.

Sätter upp nya mål o planer, bokar in regelbunden träning med kvalitet för variation, realistisk målträning, mentala bilder laddas igen. Men också utmanande spelformer. Vara kritisk med hur jag tillämpar mina kunskaper så jag behåller suget och blir inspirerad. Ja så får det bli! Och unnar mig att gå en veckokurs i coachande ledarskap o mental träning med internationella talare och deltagare. Perfekt nytändning!!

Kategorier Uncategorized
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close