Några bra podcasts om mental träning

Så här i julpysseltider, kanske en pod att lyssna på, medan du städar, bakar el pysslar lite. Vill du ha mera tips, är du välkommen att höra av dig till mig. Jag lär mig mycket genom att läsa, lyssna och öva från andras idéer och kunskaper. Jag brukar tröttna på poddar som låser skärmen efter ett tag om jag lyssnar/spelar via webbläsaren, el kör för mycket reklam. Så några gick bort för de andra media som kräver nedladdning. Men du kan söka i Acast, Soundcloud och Spotify också.

Mina favoritpoddar

https://podcasts.nu/avsnitt/en-pod-om-allt/prestera-som-elitidrottare-mental-traning-91tQnbdfhX
Med Fredrik Presto och Ulf Sandström som jag lärde känna i NLP föreningen för några år sedan. Mångsidiga och kunniga killar.

https://podcasts.nu/avsnitt/olsson-wiklund-en-podcast-om-mental-traning/73-total-mental-traning-gJm269ZHup
En mycket duktig coach och mental tränare – Stig Wiklund – umgås här med paret Olsson som båda är elitidrottare. Bra snack och tips. Som funkar både i livet och i idrotten.

https://podcasts.nu/poddar/monkey-mindset-mental-traning
Diverse strategi och träningstips mentalt. Daniel Sjöstedt är ansvarig.

https://podcasts.nu/poddar/mental-traning-by-unestal
Mental träning by Uneståhl är regelbunden och de bjuder generöst på sitt rika utbildningsmaterial. En klar favorit.

Utbildningsmaterial inkl pod

https://golfstateofmind.com/

Om du är bekväm med att läsa, lyssna på engelska, är detta ett riktigt bra material. Du kan t o m få en kort coaching som introduktion gratis, över telefon/skype. Se till att prenumerera på nyhetsbrevet också! Jag har gått hans onlinekurser och går ofta tillbaka till hans material för förnyade insikter och repetition.”

David MacKenzie is a Mental Coach for Golf and the founder of Golf State of Mind.

Throughout David’s playing career, he learned quickly how attitude, self-belief and mental toughness affect performance in golf. He knew that the mental game was the difference between his average and great rounds. But the question was: ”How does one improve these mental skills for golf to improve performance and lower scores?”

OBS jag har absolut ingen provision på hans material;)) Jag har utvecklats genom de kurser jag har gått hos Kjell Enhager/Magnus Kull och Uneståhl samt ett flertal idrottspsykologiska onlinekurser globalt. Jag gör detta som min fritidssyssla. För jag vet att det funkar! Jag blivit noggrannare med att välja de sammanhang där jag trivs bäst.
Prova i vinter du också!!

Foto av Binti Malu pu00e5 Pexels.com

Kategorier Uncategorized
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close