Vad är mental träning?

Vi kan dela in det i tre delar. Du övar stegvis upp din förmåga att tillämpa dem. Öva systematiskt under några månader, tills det blir naturligt. 

Muskulär avslappning Börja med att lära dig känna skillnad mellan avslappnade och spända muskler. En bra övning är s.k kroppscanning. Mental avslappning Nästa steg är att lära sig att tömma hjärnan på tankar. Det kan du öva genom att fokusera på en plats eller ”i ett inre mentalt rum”. Mental tuffhet el styrketräning På den här nivån av mental träning, ”programmerar” du in det du vill ska hända i framtiden. Ett ökat självförtroende, din målbild eller något du vill lära dig att göra el kunna. Att öva visualisering, övningar för mental tuffhet och självförtroende, är bra här. 

Kategorier Uncategorized
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close