Öva hemma tips – snart kommer en onlineföreläsning också!

Kära läsare! idag är det fint att se hur många som engagerar sig att hjälpa till med både praktiska saker men också delar med sig av gratistips från sina kompetensområden! Tror det kommer komma något bra utav detta! Förhoppningsvis mera mänskliga prioriteringar. Vi behöver dock ha tålamod att klara av krisläget en tid till.

Jag ska ta fram en onlineföreläsning i mental träning! Håll utkik här för info och länk!!

Hoppas du kan få tillgång till vad L E Uneståhl bjöd sina kunder på kring årsskiftet. Många kloka tips kommer därifrån kontinuerligt. Han är kanske ännu mera ansedd utomlands än känd i Sverige idag. Men vi som anlitat honom någon gång, vet hans kompetens och fortsatta engagemang för mind training – el mental träning. Det här använder jag! En ljudfil om hur jag vill se på min FRAMTID. Passar naturligtvis bra just nu under coronokrisen. Försök hitta den du också!! Den ska vara gratis.

Här får du en unik julklapp från oss, ett helt nytt program designat av vår guru i mental träning, Lars-Eric Unestål.Musiken är skapat av Lars-Erics dotter Carita Boronska, som är sångerska, kompositör, röstcoach och filmproducent. 
Gå in i vår webbshop här, så får du detta program som en julgåva och som en nystart på det nya året. Programmet handlar om hur du vill ha din framtid. Du blir guidad av Unestål att programera in ditt önskade läge i framtiden på tre viktiga områden i livet1: arbete / hobby/ skola.2: Relationer3: HälsaVi önskar dig lycka och framgång på alla områdena.Team Unestål
UTMÄRKT LJUDFIL OM MENTAL TRÄNING HUR DU VILL SE DIN FRAMTID. ANVÄND DEN FÖR ATT HA TÅLAMOD UNDER CORONOKRISEN:

TÅLAMOD förresten – det är ju ett ord sammansatt av 2 delar: TÅLA att uthärda att lära sig av något krävande . Dessutom MOD att vilja göra fast det kanske tar emot initialt. Se det som en bra övning!! Att bli mentalt starkare med det du behöver just nu.

Du kan börja med att ta reda på dina mål med funderingar först. El så skriver du ner efter att ha sett din framtidsbild via Uneståhls ljudfil. Vilken ordning du väljer, är en smaksak. Tankar först el bilden /viljan först via ljudfilen.

Så här kan du skriva ned lite om dina MÅL:


Använd en anteckningsbok så du kan gå tillbaka och lägga till kommentarer lätt. Fundera på egen hand el med någon du litar på. Använd samma perspektiv el tidshorisont, som du använder i ljudfilen hos Unestål. Kanske resten av 2020? Det kan vara ett lagom perspektiv nu. Brainstorma ca 5 mål du skulle vilja nå under den tiden du har valt! Kan kategoriseras inom olika områden om du vill. Hälsa-Ekonomi-Relationer-Arbete-Upplevelser el vad du vill fokuseras på.

Hitta dina mål

Prioritera sedan ETT el max TVÅ av dessa områden el enskilda mål som en start. ”Om jag nu kan uppnå xx och yy, skulle dessa ha bästa möjliga positiva effekt i mitt liv under 2020?”

Dessa mål du vill prioritera brukar ”kännas rätt”. Lita på din känsla för det kommer att dra igång dig i rätt riktning! Viktigt hitta vad som inspirerar dig och får dig må bra!
Fortsätt nu och gör detta prioriterade el max 2 mål, som något du ska ta fram aktiviteter till. Anteckna dagens datum och när du vill ha nått målet. Kanske julafton 2020.

Be din vän fråga dig som lite coachinghjälp ”vad är det första steget du gör nu för att ta dig igång i rätt riktning?”
Fortsätt sedan med andra aktiviteter och gör dessa små, vardagliga, enkla så du kan sprida ut dem över veckodagarna och månaderna. Anteckna gärna ett DELMÅL mitt i sommaren och hur du vill att du kan se, känna, visa att du har utvecklats i önskad riktning.
För motion t ex är det ju lättare vara konkret. Kanske vill du ha hittat en ny träningsform och ökat din kondition till slutet av 2020 som mål. Då kan ju ett delmål i sommar vara, att du har ökat träningsdistansen med 20% om du går, joggar el cyklar. Aktiviteter kan ju vara vardaglig promenad till några busshållplatser el tåget. Som många säkert gör ändå i coronatiderna. Underbart att se hur många som promenerar i naturen ihop t ex!. Låt oss behålla denna nya vana!!

Din inspiration ska leda dig

Själv lever jag på tacksamhet att jag tog mig hem från en icke önskvärd arbetssituation utomlands innan läget förvärrades där. Så mitt mål är att behålla arbetet med Tacksamhetsövningar innan jag somnar. ”Vad är jag tacksam för idag?” och ”Vad är jag mest glad för att jag har upplevt/utfört idag?” men också ”Det här ska jag be om hjälp med”?
Fritt tolkat från Tomas Gunnarsson!!!! Lovar att det funkar. Följ honom också på sociala media. Så kloka varma tankar! https://tomasgunnarsson.se/

Foto av Gratisography på Pexels.com
Kategorier Uncategorized
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close